Återställ lösenord

Your search results
2023-07-30

Hur StudioShare – förmedlingsplattformen fungerar:

Skapa ett konto:

För att använda StudioShare behöver du skapa ett konto. Registreringen är gratis och enkel. Ange ditt namn, e-postadress, födelsedatum och ett lösenord. Du kan också välja att registrera dig via Google.

Utforska Studios:

När ditt konto är aktivt kan du börja söka och utforska tillgängliga studior på StudioShare. Plattformen har ett brett utbud av studior, inklusive musikstudior, podcaststudior och repetitionsstudior, som du kan hyra för dina kreativa projekt.

Studioinformation:

När du hittar en studio som intresserar dig, kan du klicka på annonsen för att se detaljerad information om studion. Detta innehåller information om studions storlek, bekvämlighet, incheckningstider, prisinformation, husregler, säkerhetsfunktioner och tillgänglighet.

Kontakta Värden:

Om du är intresserad av att boka studion, kan du begära att boka den genom StudioShare-plattformen. Du kan också skicka meddelanden till värdarna för att dubbelkolla tillgängligheten eller ställa frågor om studion inom du bokar.

Bekräftelse av Bokning:

När du har begärt att boka en studio, kommer värdet att få en notifikation om din förfrågan. Värden har möjlighet att acceptera eller avböja din bokningsförfrågan. Om värden accepterar bokningen blir den slutgiltiga och din betalning bekräftas.

Betalning:

StudioShare hanterar betalningarna för bokningarna på plattformen. Du kommer att bli ombedd att ange dina betalningsuppgifter, och betalningen bearbetas genom säkra betalningsmetoder som PayPal, direktinsättning eller andra tillgängliga alternativ.

Incheckning:

När betalningen är genomförd och din bokning är bekräftad, är du redo att checka in på studion för din hyresperiod. Följ värdens instruktioner för incheckning och njut av din tid i studion för dina kreativa aktiviteter.

Recensioner och feedback:

Efter avslutad hyresperiod har du möjlighet att lämna en recension om studion och värdens tjänst. Dela din upplevelse för att hjälpa andra användare att fatta välgrundade beslut om studion och uppmuntra en positiv gemenskap av delning och samarbete.

Stöd och Kundtjänst:

Om du stöter på några problem under bokningsprocessen eller din vistelse i studion, kan du kontakta StudioShares support och kundtjänst för hjälp och support.

Med StudioShare kan du enkelt hitta och boka kreativa utrymmen för dina projekt och samarbeten. Plattformen erbjuder en säker och pålitlig miljö där du kan dela och utforska olika studior runt i Sverige för dina kreativa aktiviteter.

 
Företag/Kategori: Studiotips, Uncategorized
Share